dimecres, 19 de desembre del 2012

Pilotes de tofu amb lletuga escaldada, sopa miso i espaguetis amb pesto


Avui us vull mostrar una recepta de la Montse Bradford que  em va agradar molt, les pilotes de tofu.



Com podeu veure en la fotografia (feta amb la BB i de baixa qualitat...) quan una part del plat és molt elaborada, les altres són senzilles, com per exemple, espaguetis amb pesto, lletuga escaldada i la senzilla i recomanable sopa miso. Però anem per parts:

  • Lletuga escaldada: podem escaldar tot tipus de verdura. La idea és submergir-les dins aigua bullent només uns minuts, si ens sobrepassem de temps la verdura no ens quedarà cruixent. Us pot semblar estrany bullir la lletuga, un ingredient que normalment és menja cru. Però a l'hivern és més fàcil de digerir d'aquesta manera i a més descobrireu que té un gust diferent. Jo l'acompany amb salsa de soja o oli d'oliva.
  • Sopa miso la podeu consultar en l'enllaç que he disposat clicant aquí sopa miso.
  • Espaguetis amb pesto: tot i que la meva marca preferida de cereals és la francesa Celnat  aquests espaguetis són de Biogrà i també m'agraden molt. La seva preparació és molt senzilla, ja que els he acompanyat amb una salsa pesto ecològica ja elaborada.
  • Pilotetes de tofu: 
Necessitam: tofu, pa ratllat, 1 pastanaga ratllada, salsa de soja, sèsam torrat, farina integral i oli per fregir.
1. Esmicolar el tofu amb una forquilla fins que quedi ben destrossat.
2. Ratllar la pastanaga i afegir-la al tofu.
3. Afegim a la mescla pa ratllat, el sèsam i unes gotes de salsa de soja.
4. Mesclar-ho tot i donar-li forma de pilota: us ajudarà posar-vos un poc de farina a les mans.
5. Arrebossarem cada pilota amb farina.
6. Fregir-les amb oli i un cop cuites deixar-les reposar damunt un paper absorbent

                           
Aquestes pilotes també es poden aprofitar per animar una sopa vegetal com si fos un consomé.
Us anim a fer-les perquè són boníssimes!!!
Salut!. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada