dissabte, 8 de desembre del 2012

Minestrone amb mill i cigrons, verdures al vapor, ràvec i xucrut.


Aquesta és una recepta del llibre de Pérez-Calvo. És un plat recomanat per la tardor o l'hivern pel seu caràcter reconstituent. Ideal per un dia gris i plujós.


  • Minestrone de mill i cigrons:

Necessitam: varietat de verdures tallades petites, una tassa de cigrons ja cuits, mitja tassa de mill, aigua, oli d'oliva, sal marina i llor.


Saltejam els porros o la ceba amb un poc d'oli i aigua, esperam que la ceba alliberi tot el seu gas. Hi afegim la resta de les verdures, el mill, la sal, el llor i ho deixam bullir. Quan ja bulli abaixam el foc i ho deixam coure uns 25 minuts. Passat aquest temps hi afegim els cigrons i ho deixam coure uns 5 minuts més. Deixam que reposi breument i ja ho podem servir amb un poc de julivert.










Esper que aquest minestrone us faci entrar en calor.
Salut!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada