dissabte, 16 de març del 2013

Sopa de blat escairat i verdures d'arrel


Per aquests dies que ha fet tant de fred una sopa amb un dels meus cereals preferits: blat escairat. Es tracta d'un cereals molt digestiu i que només necessita coure 25 minuts. Aquesta és una recepta del llibre de Perez-Calvo.
  • Necessitam: pastanaga, naps, ceba, api, oli de sèsam, sal i blat escairat.




Agafam una olla on hi posam un poquet d'oli de sèsam per saltejar-hi la ceba amb un poquet de sal. A continuació hi afegim la resta d'ingredients, tots talladets i els cobrim amb aigua. 


Ho deixam coure 25 minuts: un cop passat aquest temps podem afegir-hi un poc d'aigua si ens sembla que és massa espès pel nostre gust. Finalment picam un poquet de julivert i ja ho podem servir.


Aquest és un plat que també es pot fer amb: quinoa, mill, o altres verdures com; porro, api, col o carabassa.
Esper que us agradi!
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada