dijous, 22 de novembre del 2012

Per començar

Tot va començar amb un documental que es va emetre per TV3 en el programa Sense ficció el passat mes de maig; 

Durant la mitja hora que durava l'emissió em vaig adonar del fet, segurament molt evident per moltes persones, que no tenia ni idea del què menjava diàriament. 
Açò sí, sempre obsessionada en no menjar de més, en no ingerir greixos, en assumir qualsevol slogan publicitari; que si beure 2 litres d'aigua diaris, que molt millor la llet de soja que la de vaca, consumir aliments sense sucre, aliments amb bifidus actiu, etc...
Així va ser que com vam començar a reflexionar sobre com podíem controlar millor el que ens posàvem a la boca. Vam pensar que seria un bon inici  consumir verdura de temporada, sembrada a Menorca i criada sense pesticides, és a dir, de procedència ecològica. Un conegut practicava aquest tipus d'agricultura a Ferreries, en el Barranc de Algendar. 
El sistema està organitzat de la següent manera; per 20 euros rebs a casa teva, cada setmana, una canastra amb verdura i fruita de temporada, 6 ous i herbes aromàtiques. És realment una forma molt còmode i senzilla de menjar de temporada i d'aprop.


Aquesta és una de les canastres que vam rebre l'estiu passat; porros, lletuga, pebre vermell, pebre verd, una síndria, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada